Mainitsinkin jo ensimmäisessä kirjoitelmassa että olen kiireinen, ja mielestäni siitä nyt ei ole niiin kauaa kun viimeeksi kirjoittelin.. Aika vierähtää ihan itsestään!

Jatketaan siitä mihin viimeksi jäin, pikkusiskon nimeksi tuli Elma, isomummini on myös Elma joka on täysissä voimissa edelleen, 98 vuotiaana. Kesällä vierailtiin heidän luona, myös mummin luona Nummelassa, tai Vesikansassa. Ihana kesä-paikka.

Pieniä sisaruksia minulla on neljä ja itse olen viides ja vanhin, toivottavasti myös viisain... Vanhin pikkusisko pääsi kesällä Uspenskissa ripille ja vanhin pikkuveli täyttää torstaina jo kolmetoista. Kuten sanottu, aika kuluu nopeasti. Sitten on vielä veli- ja siskopuoli, perheen pienimmät. Aikaan-saava pariskunta.

Olen taas kotona viikonlopun vietossa, tällä kertaa pitkäviikonloppu syysloman johdosta. Viimeviikonloppuna minusta tuli kummitäti ja sitä edellisenä olin patikoimassa, joten nyt vain kotioloissa. Ensi viikonloppu vuorostaan töissä, mutta se on sen ajan murhe.

Huomenna yritän nauttia vaapaapäivästä vaikka ylihuominen historiankoe vähän pilaa tunnelmaa. Loppuviikon kalenterin sivut ovat muutenkin täynnä autokoulun ajotunteja, kokeita, läksyjä, toimin myös yhden pienen pojan tukihenkilönä, eli myös uintia ja ratsastusta on luvassa koulun ja läksyjen lisäksi. Kuntosalillakin olisi mukava keretä piipahtamaan. Kaikki tämä siis Tromsassa, äiti ja kumppanit asustavat 120 kilometrin päässä sieltä, eli huomenna kohti kaupunkia.

Tromsassa asun keskellä kaupunkia parhaan kaverini kanssa, ihan kuin Onneli ja Anneli. Valitettava tosi asia on se, että meidän täytyy maksaa vuokraa, sähköt yms. toisin kuin Onnelin ja Annelin. Undulaattien sijaan meillä on akvaario jossa on taistelukala nimeltä Aarne ja neontetroja jotka kaikki (helpuuttamisen vuoksi) ovat Oulia.

Toivottavasti tulen päivittämään blogiani suht pian, kielenkin vuoksi olisi tärkeää kirjoittaa ja etenkin lukea suomea. Kirjoitan muuten äikän yksityisellä ensikuussa, eli syytä olisi. Täytyy ainakin yrittää naputella edes jotain silloin tällöin.

Hyvää yötä maailma. -Pelle Miljoona